Kiespijn pijnstiller - Kiespijn. Tips en wat te doen bij kiespijn

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kiespijn pijnstiller

Wanneer u aanhoudende kiespijn heeft moet u direct contact opnemen met de tandarts. Kiespijn kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Acute of aanhoudende kiespijn valt onder een spoedgeval en u kunt een tandarts vaak met een spoednummer bereiken.

Om kiespijn te onderdrukken kunt u gebruik maken van paracetamol of ibuprofen. Deze twee pijnstillers zijn in iedere apotheek te verkrijgen en ook eenvoudig online te bestellen. Wanneer u niet in staat bent het huis uit te gaan kunt u dus ook de medicijnen veelal gratis laten thuis bezorgen.

Online apothekers

Bekende online apothekers zijn:


Bij veel apothekers heeft u een bestelling de volgende dag al in huis en kunt u eenvoudig en veilig betalen via paypal, ideal of overschrijving. Daarnaast zijn online apothekers vaak goedkoper en kunt u eenvoudig de prijzen vergelijken.

Aspirine: liever niet

Het is overigens niet raadzaam om aspirine in te nemen met het oog op een mogelijke ingreep door een tandarts. Aspirine verdunnen namelijk het bloed en zorgen ervoor dat een wond na een ingreep moeilijk stopt met bloeden en dichtgaat.

In geval van plotselinge kiespijn kunt u ook gebruik maken van enkele tips om de pijn te verzachten. Leer meer

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu